Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Workshop Musik Festa <Summer> [Pangowahan program]Sihir Migo ~ Wiwit 0 taun nganti diwasa ~ Ayo golek jagad anyar kanthi musik

Gawe urip anyar kanggo wong-wong sing ditinggal lan daur ulang dadi musik sing apik!

"Lokakarya Musik" ing Tokyo Bunka Kaikan lair saka kepinginan supaya "Aku pengin supaya akeh wong bisa seneng ngrasakake musik kanthi luwih gampang."Lokakarya iki, sing bisa melu, sapa wae saka bocah nganti diwasa, minangka program pendhidhikan partisipatif sing nyengkuyung kreativitas lan kerja sama liwat musik nalika ngalami rasa seneng musik sing ngluwihi genre.

Amarga nyebarake infeksi virus corona anyar, kunjungan Lokakarya Casa da Musica menyang Jepang wis dibatalake.Amarga iku, program "Lion Beat" sing dijadwalake tanggal 7 Juli (Kamis) bakal diganti dadi "Migo no Mahou", lan Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan bakal katon.Elinga yen ora bakal menehi pengembalian dana kanggo pangowahan iki.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Kamis, 2021 April 07

Jadwal ① 10: 30-11: 15 (10: 00-10: 30 resepsi)
② 12: 00-12: 45 (11: 30-12: 00 resepsi)

* Resepsi ruangan pameran
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kuliah / Lokakarya (Liyane)
Negara kinerja

© Mino Inoue

Leaflet PDFPDF

Penampilan

Pimpinan Lokakarya Casa da Musica
Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 5 Mei (Rebo) 12:10 ~

* Tanggal rilis bisa diganti gumantung karo status infeksi virus corona anyar.
 Yen ana pangowahan, kita bakal menehi informasi babagan Tokyo Bunka Kaikan lan situs web kita.

Resepsi resepsi telpon 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, saben resepsi jendela / telpon wiwit jam 14:00 wiwit tanggal reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Ota Ward Hall Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Rega (kalebu pajak)

550 yen

* Diakoni bisa ditindakake sajrone 0 taun lan 6 wulan utawa luwih, dibutuhake tiket
* Mangga tuku tiket kanggo kanca (siswa SMP utawa luwih)
* Kita bisa uga njaluk sampeyan konfirmasi umure bocah nalika tuku utawa ing dina kinerja.

Cathetan

Target

① 6-18 wulan
② 19-35 wulan

Kapasitas

Udakara 16 wong saben wektu

Sahabat (siswa SMP lan ndhuwur)

Nganti 2 wong saben wektu

Pandhuan muter

Layanan Tiket Pusat Budaya Tokyo (TEL: 03-5685-0650)

Babagan partisipasi ing bengkel (priksa manawa diwaca)PDF

Pemain / rincian kerja

Foto Oto Sakurai
Oto Sakurai (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Foto Eriko Tsukamoto
Eriko Tsukamoto (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Foto pemain
Kana Hirayama (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)

informasi

Tokyo

Yayasan Metropolitan Tokyo kanggo Sejarah lan Budaya Pusat Budaya Tokyo / Dewan Kesenian Tokyo

Kerja sama

Yamaha Music Japan Co., Ltd.

Sponsor

Kedutaan Besar Portugal

Dewan Pendhidhikan Taito Ward

Grant

Agensi Subsidi Promosi Seni Budaya Budaya Budaya (Proyek Promosi Peningkatan Fungsional kanggo Bioskop, Aula Konser, lsp) | Dewan Kesenian Jepang