Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

[Batal]Tur Konser Kosami Minami 2021 ~ Ana mesthi ana lagu ~

Kita bakal nampilake pirang-pirang lagu misuwur wiwit debut nganti saiki kanthi pidato kanthi humor.

◆ Tur Konser Kosetsu Minami 2021-Selalu ana Wara-Wara lagu saka pembatalan kinerja
"Tur Konser Minami Kosetsu 2021 ~ Selalu ana lagu ~" sing dijadwalake tanggal 4 April 24 (Setu) wis dibahas karo macem-macem pihak saka sudut pandang nyegah panyebaran virus corona anyar. Asile, nuwun sewu, nanging kita wis mutusake kanggo mbatalake kinerja.
Nyuwun pangapunten kanthi tulus amarga ana rasa ora nyaman sing ditrapake kanggo para pelanggan lan pihak sing gegandhengan sing ngarepake kinerja kasebut.

Swara pegawe Tokyo
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Setu, 2021 Maret 4

Jadwal 17:00 wiwitan (16:00 mbukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (konser)
Pagelaran / kidung

Kali Kanda
Lintang ing langit lsp.

Penampilan

Minami Kosetsu

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis umum: 2 Februari (Kamis) 18:10 ~

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Pra sekolah sadurunge ora bisa mlebu
6,800 yen (rega online: 6,460 yen)

Cathetan

Informasi agensi tiket

Tiket Ro-On (TEL: 047-365-9960)

Pemain / rincian kerja

Foto Kosetsu Minami
Minami Kosetsu

informasi

Panjadwal

Tokyo Labor Sound, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Perencanaan lan produksi

Tegalan Semono uga Sindhunata