Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Babagan asosiasi

Kanggo pangguna studio musik

XNUMX. XNUMX.Watesan kanggo pangguna

Bakal dadi XNUMX% kapasitas saben kamar.

XNUMX. XNUMX.Langkah-langkah pencegahan infeksi dhasar

Coba tindakake langkah-langkah pencegahan infeksi ing ngisor iki sadurunge digunakake.

  • dhasar"XNUMX. Panjaluk panggunaan" saka "Babagan panggunaan fasilitas"Miturut.
  • Kanggo nyegah infeksi tetesan, monggo jarak adoh antar pangguna lan praktek ngadhepi tembok supaya ora adhep-adhepan.
  • Kanggo nyegah infeksi kontak, aja nganti nuduhake instrumen kasebut kanthi akeh wong sabisa-bisa.Kajaba iku, nalika nuduhake, mangga disinfeksi pangguna kanthi rajin.
  • Yen angel nganggo topeng, kayata nalika nindakake instrumen paduan suara utawa angin, sampeyan bisa njupuk langkah pencegahan infeksi lan ora nganggo topeng.Nanging, aja nganggo topeng nalika istirahat.
  • Gunakake kipas gedhe sing dipasang ing studio saben 30 menit nganti 1 jam, bukak lawang, lan priksa manawa sampeyan kudu mlebu ruangan ing sisih njaba.
  • Mangga langsung budhal sawise rampung panggunaan.
  • Sampeyan ora bisa mandheg AC, kalebu mandeg sementara.

XNUMX. XNUMX.Priksa kesehatan pengunjung

Wong sing tanggung jawab nggunakake klompok kudu mriksa kahanan fisik para peserta lan ngukur suhu kanthi thermometer non-kontak (kasedhiya yen perlu).Yen ana peserta sing ngalami gejala kayata demam, batuk, utawa lara tenggorokan, monggo ora melu lan dhesek supaya bali menyang omah.Mangga digawe dhaptar peserta (jeneng, informasi kontak, lsp.) Lan jaga kanggo sawetara wektu.

XNUMX.Peningkatan lingkungan fasilitas dening asosiasi

  • Kita bakal nyiyapake kipas gedhe kanggo digunakake kanggo ventilasi paksa lan nyengkuyung panggunaan.
  • Kita bakal ngandhani babagan barang sing dijaluk, kayata ngirim "panjaluk pangguna fasilitas" ing studio.

Nyuwun ngapura amarga ana rasa nyusahake lan ngapresiasi pangerten lan kerjasama sampeyan.